Skip to main content

Ne ocupăm cu fiscalitate și contabilitate de peste douăzeci de ani, timp în care am ajutat sute de afaceri din toate domeniile să-și înțeleagă și să-și crească cifrele, oferind servicii de înaltă clasă și educând mii de antreprenori în a trece la nivelul următor.

Suntem o echipă de oameni care își doresc să fie fericiți, și ne facem treaba conștiincios, molipsindu-i și pe cei din jurul nostru cu profesionalismul și bunăvoința care ne caracterizează.

Am creat astfel nenumărate servicii special concepute și adaptate pieței din România pentru a oferi expertiză, consultanță fiscală și de business – atât pentru afaceri cu vechime, cât și pentru noi antreprenori, soluții smart-casual pentru resurse umane și management financiar.

La ce visăm

Țelul nostru este să ajungem să oferim soluții complet digitalizate în următorii cinci ani și depunem toate eforturile pentru a ne îndeplini acest vis ambițios.

Ce ne atrage

Ne plac provocările, afacerile dinamice, colaborările stabile și lucrurile spuse pe față. Suntem mereu dornici să auzim idei de business și să punem umărul la creșterea acestora.

Valori

Integritate.

Ținem foarte mult ca lucrurile să iasă perfect. Și corect. Mizăm pe moralitatea și bun-simț.

Inovație.

Ajutăm afacerile mai vechi și mai noi să-și schimbe percepția asupra cifrelor.

Profesionalism.

Calitatea serviciilor oferite reflectă gradul nostru de expertiză; o calitate ireproșabilă.

Încredere.

Te vei putea baza mereu pe cifrele exacte, pe noi și pe loialitatea parteneriatelor.

Echipa

Am reușit să formăm o echipă extraordinară de oameni motivați în a oferi servicii profesionale de înaltă clasă în domeniul fiscalității. Indiferent de specializarea fiecăruia  – expert contabil, consultant fiscal, auditor, expert în legislația muncii, etc., bucuria de a face legile ușor de înțeles și cifrele mai prietenoase ne caracterizează pe toți.
Echipa noastră este focusată să te ajute să înțelegi ce și de ce se întâmplă în domeniul financiar, nu doar făcând “hârtii” pentru tine, ci și reprezentându-te în relația cu autoritățile statului, oricând vei avea nevoie.

Horațiu Hagiu

Founder & Senior Partner

Partener fondator al Weex Global – fostul Ascelis Active FiNANCE – cu peste 20 de ani experiență în domeniul financiar-contabil și în consultanță de business, Horațiu a fost implicat în nenumărate proiecte de înaltă competență atât pentru entități locale, cât și pentru cele multinaționale.

Forța din spatele Tax Camp – singurul eveniment de acest gen din România, o “tabără” de fiscalitate, contabilitate și dezvoltare personală, Horațiu a coordonat mii de profesioniști, economiști și experți contabili din toată țara în cadrul acestui eveniment bianual din ultimii 15 ani.

Absolvent ASE în București, Horațiu este membru activ în Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR), în Camera Consultanților Fiscali (CCF) și expert judiciar – atât contabil, cât și fiscal, oferind adesea management financiar în cadrul proiectelor de fonduri europene și expertiză judiciară și extrajudiciară.

Mădălina Hagiu Team Leader / Payroll & HR Consultant

Mădălina Hagiu

Team Leader / Payroll & HR Consultant

Adina Necula

Team Leader / Senior Accountant

Iuliana Radu

Accountant

Alexandra Virsan

Accountant

Associates

Adrian Benta

Audit Associate

Adrian Benta este un auditor cu o vasta experienta atat in procedurile de audit al unei societati, cat si in intocmirea procedurilor pentru consolidarea situatiilor financiare.

Desigur, activitatea de audit presupune ca auditorul sa identifice riscurile asupra entitatii auditate, fapt ce implica o atentie la detalii, dar si o excelenta pregatire in domeniul financiar contabil si fiscal.

Serviciile noastre de audit cuprind:

  • auditul financiar in conformitate cu Standardele Internaţionale de Audit (ISA)  adoptate de Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR) ca  standarde naţionale de audit sau cu alte standarde de audit general acceptate
  • standarde de raportare statutare
  • auditul de conformitate
  • servicii de gestionare a riscurilor ( reglementare, audit intern etc)