Skip to main content

Aducem împreună educația, bunul-simț al cifrelor și dorința de un life-style financiar sănătos pentru a genera în fiecare participant un level-up serios pe parcursul participării în tabără. Ne stau mărturie că reușim ce ne propunem sutele de participanți de la edițiile din ultimii 15 ani.

Înscrie-te la ediția #21 din TAX CAMP, și schimbă-ți stilul de viață financiară!

Înscrie-te

Despre TAXCAMP

Evenimentul “Tax Camp” a fost conceput din pasiunea cunoscutului consultant fiscal Horațiu Hagiu.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul serviciilor de contabilitate și expertiză, Horațiu a început această serie de evenimente acum 10 ani.

Inițial, Tax Camp a fost organizat strict pentru prieteni, iar într-un timp relativ scurt, prietenii fiscalității s-au înmulțit, tabăra devenind deja o tradiție, ajunsă acum la cea de-a XX-a ediție.

Astfel, la cererea participanților pe care de mult îi numim “membri ai familiei Tax Camp” organizăm câte 2 ediții anuale.

Scopul acestui eveniment este acela de a aduce împreună oameni cu aceleași “hobby-uri”: contabilitatea și fiscalitatea, perfecționarea continuă, socializarea, prietenia, cheful de distracție.

Ne dorim să conștientizăm că în acest domeniu unde schimbările sunt continue și inevitabile, actualizarea și dezbaterea spețelor împreună cu cele mai calificate nume din acest domeniu este o necesitate.

  • Este un eveniment care și-a dobândit recunoașterea pe piață datorită celor 19 ediții anterior organizate;
  • Evenimentul a devenit unul de tradiție în domeniul fiscal, ca urmare a feedback-ului permanent pozitiv primit din partea participanților, dar și a companiilor interesate și a partenerilor constanți;
  • Ne-am bucurat de o prezență semnificativă din partea unor companii românești de renume care ne recomandă ca fiind un eveniment de interes național în domeniul contabilității și al fiscalității;
  • Anul acesta așteptăm 100 de participanți doritori să-și dezvolte cunoștințele și valorile profesionale, personale și ale companiilor pe care le reprezintă.
  • La celelalte ediții desfășurate până acum am beneficiat de prezența reprezentanților unor companii de succes din România, printre care menționăm: OMV Petrom, Eon GAZ, BRD Societe Generale, Renault, Ambient, Unirea Shopping Center, Hellenica Cosmetics, Tarom, Romgaz, Transgaz, Proges, CEC, ANAF, Ductil, Coca Cola, Seventeen România, Relians, Vodafone, Samsung Romania prin Gersim Impex, Nexus ERP,  Idea Leasing, Smartbill, Pfanner, Crama Liliac, Romtelecom, Ascelis, Tuborg.